Laatste wandeling van 2019

zondag 29 december 2019 / Zottegem / 30km

Deze morgen gestart om 07u45 aan de wandeling waarvan ik een goed gevoel bij had, mooi weer en prachtig parcours,

De start van de wandeling ging gelijk in de bossen, het was leuk omdat het nog donker was, en oeps ik had geen lampje bij of eentje van mijn gsm. Maar er liepen mensen voor mij die wel lichtjes mee hadden, dat spaarde mijn batterij van de gsm.

En dan begon het, het krieken van de dag, wat een mooier geschenk kan je krijgen als je aan het wandelen, de zon die opkomt, de rode schakeringen. Buitengewoon prachtig. Daar kan ik mateloos van genieten…

Natuurlijk was het niet allemaal zo mooi 😀, op het liedje van Jingles Bells, kon ik zingen modder hier, modder daar, modder overal…… hoe zeggen ze dat een beetje afzien kan geen kwaad.
maar ook al was het zeer moeilijk stappen met momenten was het echt de moeite waart. En ook wat hoogte meters gehad 586m, maar daarvoor wou ik ook die wandeling doen. Dit naar voorbereiding naar mijn tocht op 1 mei.

Er was veel volk op die wandeling, want het laatste stuk van 4,3 km was heel druk. De 30km was maar 29.32km maar wel een voldaan gevoel.

Graag wil ik nog eens meegeven dat ik vandaag gewandeld heb met in mijn gedachten voor de Tante van mijn schoonmoeder, Rita verloor op kerstdag de strijd tegen kanker. Een moedige madam! En tevens begaan met mijn avontuur, Rita had samen met haar man ook etappes gesponsord voor Compostella. Veel sterkte aan de familie!

Verder wil ik iedereen fijne eindejaarsfeesten toewensen en voor 2020 een goede gezondheid en veel geluk, en natuurlijk veel wandelgenot.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *