Nachtje in mijn tent

Vorig weekend eens een nacht in de tent slapen, het was het de ultieme test…. eigenlijk moest dit al eerder gebeuren maar met het niet kunnen vertrekken naar Compostella, was dit natuurlijk uitgesteld.De test was het overnachten in mijn tent! Altijd al lang getwijfeld of ik een tent zou meenemen of niet, maar door mijn mini avontuur die binnen een 10 dagen start naar Durbuy, moest ik het toch wel gaan testen.Gisterenavond de tent voor de eerste keer uit zijn zak gehaald en opgezet, natuurlijk met de beschrijving erbij

😀

Dan mijn matje erin gelegd en mijn slaapzak en katoenen zak erin gelegd en dan na een tijd ben ik dan maar de tent ingedoken.Wat wriemelen, en draaien en keren tot ik goed lag en volledig ingepakt was… kon ik mijn nacht aanvatten.Wat geluiden die je kent en wat geluiden die je niet kent maar na een tijd gingen de lichtjes toch uit.Ik lag eigenlijk wel goed was van de eerste moment al blij met mijn matje en slaapzak!Verder nu en dan wat wakker geworden maar dat heb ik in mijn gewoon bed ook.

Deze morgen…… deze morgen was gewoonweg zalig, door je tent heen zie je het licht worden en hoor je het ontwaken van de natuur! Zo zalig! En dan denk je bij u zelf ik ga mij nog eens draaien en verder genieten… iedereen kent dit gevoel wel…Het was echt leuk wakker worden,Waar ik geen besef van had tot ik mijn tent uitstapte was dat er toch wel condens in de tent was maar zeker nooit een druppel gevoeld… Dus ik ben zeer tevreden, en zal op mijn tocht naar Durbuy, wel de tent eens kunnen gebruiken, want de slaapplaatsen zijn niet zo talrijk of dat ik richting Compostella zou stappen.

En dan eens opgestaan terug naar binnen in huis waar vrouwlief nu ook wel de gastvrouw mij verwelkomde met de vraag, van heb je goed geslapen…… en ja hoor het ontbijt stond lekker klaar voelde mij echt al onderweg! Ik verlang al tot woensdag 22 juli om 8u30, ja dan start ik aan mijn voordeur voor een tocht van 11 dagen.

Ik hoop dat alles goed mag verlopen en dat ik veel mooie verhalen kan neerschrijven aan jullie,Je kan me zeker volgen iedere dag op mijn website, En natuurlijk weten jullie dat ik dit niet voor niets doe maar voor onze zoon Gauthier en natuurlijk voor Villa Rozerood.Villa Rozeroodvrienden kan jullie steun goed gebruiken, hetgeen zij doen voor gezinnen met een kind die een beperking geeft is van ontelbare waarde, je kan de sponsormogelijkheden terugvinden ook op de site.www.youriontheroadtocompostella.beVoor nu nog een fijne zondag gewenst aan iedereen.

Vele groeten Youri

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *