Toch nog een test wandelingetje voor vertrek naar Durbuy

zondag 19 juli 2020 / 15km / Afsnee, Sint – Maartens -Latem

Gisteren een mooie wandeling gemaakt in de streek van Afsnee en Sint – Maartens – Latem
Dit voor een goeie 15 km.

Gestart in Afsnee door mooi landelijke wegen en onverharde paden, zo richting Latem.
Het was aangenaam weer om te wandelen samen met vrienden en vrouw en voor de eerste keer was onze dochter Romanie mee, en ze heeft dit heel goed gedaan. Was top!

Ik dacht eerst niet meer te wandelen voor woensdag maar ik ben blij dat ik vandaag goed gestapt heb, Woensdag is het zover, dan ga ik richting Durbuy! Ik verlang al om deze mooie oefening voor volgend jaar te gaan doen

Woensdag vertrek ik om 8u30 en ik ben er helemaal klaar voor, ja zal alles kunnen volgen via hier op Facebook maar ook via mijn site, daar kan je ook álle sponsormogelijkheden terug vinden, dank om te sponsoren voor Villa Rozerood.

www.youriontheroadtocompostella.be

Alvast nog een fijne avond
Vele groeten
Youri

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *