Super mooie 11 november wandeling!

Woensdag 11 november 2020/ Ellezelles/ 16 km

Vandaag op een vrije dag ( nu voor mij veel vrije dagen daar ik niet meer mag werken door Corona) heel mooi weest wandelen in Ellezelles. Een dik halfuur van bij ons en je voelt u precies in het buitelend.

De mist was dik als we vertrokken maar al gauw kwam de zon nu en dan eens piepen. Het weer zat mee. Het was een wandeling via Wandelknooppunt.

In het begin was het nog druk door andere wandelaars die een heksen toertje deden maar wij gingen dan de andere kant op. Met wij bedoel ik mijn vrouw en onze vrienden. Gelukkig mogen we nog met vier wandelen. Alles verliep Corona proof.

We hadden een afwisseling van verhard en onverhard dit voor de helft van elk.

Heel veel modder was wel van de partij wat het soms moeilijk maakte om door te stappen. Maar zo een mooi landschap, de herfst is toch echt een prachtige periode om in te wandelen.

Echt een aanrader om in deze streek te gaan wandelen. Natuurlijk moet je wat hoogtemeters trotseren maar het is de moeite waard!

Blij met mijn 11 november wandeling in een super gezelschap.

Nu hopen dat ik op 29 maart kan vertrekken naar Compostela, ik verlang terug al maar ben aan de andere kant ook bang dat het niet gaan lukken door COVID-19.

Maar we gaan er vanuit hé.

Geniet allen van jullie vrije dag!
Groetjes Youri

5 thoughts on “Super mooie 11 november wandeling!”

 1. Hey Youri toffe wandeling.Mocht je de cijfers, knooppunten nog weten,stuur ze eens door.Wil die ook wel eens afstappen.Hou je goed…….Francis

 2. Inderdaad Tessie, ik zag dat je enkele weken geleden deze wandeling maakte. Het is prachtig wandelen!!!
  Vele groetjes
  Youri

 3. Luc Vandevyvere

  De streek rond Ronse is inderdaad prachtig. De loftrompet steken over de Vlaamse Ardennen is volledig terecht, maar even zuidelijker daarvan heb je het al even prachtige Pays des Collines, minder gekend bij ons Vlamingen. Ga daar ook wel eens fietsen en dit staat telkens garant voor een zalige fietstocht.
  Blij om je nog eens te horen Youri! ‘k Hoop met jou mee dat je echt wel zal kunnen vertrekken volgende lente maar we zullen onze vingers moete kruisen vrees ik, het zal kantje boordje worden. Waarschijnlijk zal het vaccin nog niet op de markt zijn tegen eind maart en dan nog moet iedereen nog ingeënt worden. Maar vermoedelijk zullen de maatregelen tegen die tijd wel voldoende versoepeld zijn dat een vertrek er echt wel zal inzitten. Altijd van het beste uitgaan hé vriend!

  Groetjes,

  Luc.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *