Moet er nog zand zijn….

Zondag 29 mei 2022/ 12 km De Moeren – Villa Rozenrood De Panne

Hallo allemaal.

Hier ben ik met mijn laatste verhaal van deze 5 daagse tocht.
Nog even terugkomen naar gisterenavond. We kregen een heerlijk Vlaamse maaltijd, aardappeltjes met stoofvlees en salade een dessert en een lekker pintje.
Na een heerlijke nacht waren we deze morgen iets later wakker of anders, tegen 8uur konden we aanschuiven voor het ontbijt. Een heerlijk ontbijt met een lekker eitjes van de kippetjes die daar buiten liepen. Het was daar heerlijk vertoeven.

We waren tegen 9 uur klaar om terug onze tocht aan te vangen. Na een lange weg kwamen we terug op de GR5a, juist met de grens van Frankrijk daar bleven we een hele tijd mee flirten. Zalig wandelen daar. Op gegeven moment moesten we onder de E40 en kwamen we dan aan een oude grenspost. We konden daar een colaatje nuttigen. Na een tijdje maar weer de tocht verder gezet. We kwamen in een mooi natuurgebied, die rust die stilte echt zalig.

En ja hoor na een hele tijd kwamen we aan de duinen, zand, zand en nog eens zand.
Hoe zeggen ze dat? De laatste loodjes wegen het zwaarst.. maar dat was het ook een ganse inspanning in dat vele droge zand. Maar we kwamen dichter bij, dichter bij Villa Rozenrood.

Na een tijdje waren we in de straat van Villa Rozenrood. Daar stond het petit comité. Ze zagen ons aankomen en we werden warmt onthaalt. Leuk om onze eega’s terug te zien. Leuk om onze kinderen en vooral onze lieve Gauthiertje terug te zien. En natuurlijk vrienden die al gans de tijd achter mijn project stonden. Zo zalig!!! De mensen van Villa Rozenrood hadden goed gezorgd voor een glaasje en een hapje. En dan natuurlijk die mooie cheque, 8145 euro is er verzameld geweest voor Villa Rozenrood. Dank aan alle sponsors, Dank aan alle mensen die mij steunden.

Natuurlijk had ik graag eerst ergens anders aangekomen, maar mijn voet laat dit nu niet toe, de pijn kan ik geen 3 maand aan, dus een operatie zal eerst moeten plaats vinden.

Ook wil ik nog mijn wandelmaat en al jarenlang goede vriend danken! Het was super gezellig wandelen ondanks die verfoeide blaar. Maar toch heeft Rudy dit uit gestapt. Dank je wel Rudy!

Geniet van de foto’s en nogmaals super dank! Voor alles. Villa Rozenrood was super super blij met deze mooie bijdrage!!!

Vele groetjes
Rudy en Youri